MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAT NYERT A LAFARGE

  42

  Magyar Termék Nagydíjjal és Klímabarát különdíjjal ismerték el a Királyegyházi
  Cementgyár cement termékcsaládját Budapesten, 2017. szeptember 5-én.

  20 éve, hogy a Magyar Termék Nagydíj olyan áruk, szolgáltatások és gazdasági szervezetek elismerését és díjazását tűzte ki célul, amelyek tevékenységük során bizonyítottan elkötelezettek a minőség ügye iránt. Napjainkra a Magyar Termék Nagydíj pályázat az egyik legrangosabb minősítő rendszerré vált Magyarországon, amely az egyetlen nem szakma specifikus tanúsító elismerés.
  A Királyegyházi Cementgyár cementtermékeivel, és kapcsolódó, ügyfélközpontú
  szolgáltatásaival mérette meg magát: benyújtott pályázatát Magyar Termék Nagydíjjal és
  Klímabarát különdíjjal ismerték el. A LAFARGE pályamunka értékelése során a döntőbizottság kiemelte a termékek magas minőségét, megbízhatóságát, a fogyasztóknak kínált előnyöket, az ISO minőségirányítási rendszerek alkalmazását és kreatív ötleteit.
  A LAFARGE Cement Magyarország Kft. képviseletében Zadravecz Zsófia Marketing
  kommunikációs vezető, Mikita István Gyárigazgató, Hoffmann Tamás Értékesítési igazgató és Kocsis Mátyás Logisztikai vezető vehették át a díjakat 2017. szeptember 5-én az Országház Felsőházi termében: “Újabb mérföldkő számunkra a két rangos, hazai szakmai elismerés.
  Megerősít minket abban, hogy a nemzetközi és hazai viszonylatban magas termékminőséget, és ügyfélközpontú terméktámogatást nyújtunk a magyar építőanyag piacon.” mondta el Hoffmann Tamás az átadó gálán. „Külön öröm számunkra a Klímabarát díj, amely azt fémjelzi, hogy jó úton járunk a fenntarthatóság terén is. „A 2030-as Tervünkben” hosszú távú céljainkat is megfogalmaztunk. Többek között 30%-kal kívánjuk globálisan csökkenteni az édesvíz felhasználás mértékét, és minimalizálni fogjuk a szén-dioxid kibocsátást.” – tette hozzá Zadravecz Zsófia. A Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegyét a LAFARGE Cement Magyarország Kft. cementtermékei 2018. augusztus 31-ig viselhetik.
  A Magyar Termék Nagydíjra idén is kiemelkedő érdeklődések közepette zajlott, 54 cég 64
  terméke, szolgáltatása érdemelte ki a 20. Magyar Termék Nagydíj Védjegy kitüntetést. A
  jubileum évében az energiahatékonyság, a környezetbarát és a fogyasztók életminőségét javító, integrált megoldások kaptak nagy hangsúlyt. Az új pályázók között megjelentek a szellemi szabad foglalkozásúak; művészek, szolgáltatók. A díjazott pályázatok közel kétharmadánál pedig a digitalizáció és az informatika játszott kiemelten fontos szerepet.