Átadták a ultramodern V17 irodaházat a Váci úton

41

Átadták a ultramodern V17 irodaházat a Váci úton

Átadták a 13 ezer m2-es V17 irodaházat a Váci úton, amely a Wing Zrt. fejlesztésében készült el. A hétemeletes épületben az E.ON alakította ki hazai központját. A V17 még 2015 októberében került a Diófa Alapkezelő Zrt. által képviselt Torony Ingatlan Befektetési Alap tulajdonába, a beruházás összértéke 10 milliárd forint.

A válság utáni fellendülést jól jelzi, hogy sorra jelentik be a fejlesztéseket a Váci úton, miközben több új épületbe is már beköltöztek a bérlők. Tegnap a V17 irodaházat adták át ünnepélyesen, amely az E.ON hazai központjaként fog működni. Az irodaház kiváló lokációban épült fel, hiszen a Lehel piac szomszédságában, közvetlenül az M3-as metrómegállónál található. Már a homlokzata is ikonikus jelleggel bír, a hatalmas belmagassággal rendelkező átrium pedig csak fokozza a látogató számára az esztétikai élményt.
Az ingatlanalapok aktivitását mi sem bizonyítja jobban, minthogy az épületet még a befejezés előtt megvásárolta a Diófa Alapkezelő a Torony Ingatlan Befektetési Alap számára. Az irodaház különleges építészeti megoldásokat és a legmodernebb műszaki tartalmat kínálja, miközben 900 m2 új, parkosított zöld felület is létrejött. A komplexum intelligens épületfelügyeleti rendszerrel rendelkezik, energiatakarékos üzemeltetésű, a ház megszerezte a BREEAM Very Good minősítést is.

A teljes cikk itt olvasható